Gorzta Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Pomóżcie bo zaraz oszaleję Nie jestem w stanie wyrzucić/podmienić zdjęcia z kobietą z podstrony szablonu. Podmienłam już plik w ftp i tak samo nazwałam ale niestety widzi stary plik. Co można zrobić? Dodatkowo w zakładce kontakt wrzuca mi mój prywatny adres mailowy i jest on widoczny dla użytkowników - podmieniłam w panelu na służbowy i dalej nic. Będę mega wdzięczna za pomoc bo ręce opadają Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Jeśli jest to zdjęcie kategorii to w edycji kategorii można je podmienić, reszta to sprawa cache. Ad.2 prawdopodobnie nie zmieniłeś emaila w tym miejscu co trzeba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gorzta Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 To właśne dziwne bo nie jest to zdjęcie kategorii, na każdej podstronie jest widoczne - regulamin, wysyłka wszędzie. Szukałam logcznie i nie znajduje, myślałam, że to w body gdzieś ale nie widzę nigdzie, - nie mogę znależć takiej sekcji do edycj bo to nie jest home, a nie mam możliwości edycji podstron może na moim szablonie tak jak mam to dla strony głównej. Ustawiłam też w preście żeby nie korzystała jak narazie z pamięci podręcznej, więc catche powinny nie działać. Czy jest jakiś sposób o którym nie wiem? ad 2, posprawdzam jeszczcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Oprócz cache w prescie jest również ten w przeglądarce, za pewne zdjęcie jest podmienione poprawnie tylko ty go nie widzisz, wywołaj sobie ścieżkę w przeglądarce do zdjęcia i jak się wyświetli kliknij kilka razy F5 z wciśniętym CTRL wtedy powinno wyświetlić się prawdziwe zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gorzta
Pomóżcie bo zaraz oszaleję
Nie jestem w stanie wyrzucić/podmienić zdjęcia z kobietą z podstrony szablonu.
Podmienłam już plik w ftp i tak samo nazwałam ale niestety widzi stary plik.
Co można zrobić?
Dodatkowo w zakładce kontakt wrzuca mi mój prywatny adres mailowy i jest on widoczny dla użytkowników - podmieniłam w panelu na służbowy i dalej nic.
Będę mega wdzięczna za pomoc bo ręce opadają
3 answers to this question
Recommended Posts