peter.marius Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Am postat si pe forumul un engleza dar se pare ca nimeni nu mi-a dat un raspuns. Incerc si aici, poate cineva stie rezolvarea. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/88280/In backoffice, tab Orders, daca ma duc pe ultimele comenzi facute dupa mutarea pe alt hosting, nu mai am acel drop down list pentru a alege status pentru o comanda. Plus, in aceasi pagina a comenzii, in partea de jos unde sunt detaliile comenzii, nu apare produsul comandat.Iar in front office, in pagina cosului de cumparaturi, aparea doar ultimul produs adaugat, valoarea totala a cosului, dar produsul nu apare. Folosesc 1.3.6Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 pai raspunsul sta in modul in care ai facut mutare de pe un hosting pe altul !anticipat ca idee cred ca nu ai copiat tot. daca dai niste detalii poate sar mai mult cu idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Sincer, nu prea stiu, cei de la hosting au mutat baza de date si fisierele Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Ca sa nu mai deschid topic nou, intreb aici.As putea sa salvez din baza de date doar anumite date? Si acele date sa le uploadez in noua baza de date?Am vazut in phpMyAdmin ca sunt tabele ce pot fi selectate si exportate.As dori sa pastrez din actuala baza de date categoriile si subcategoriile, produsele cu tot ce tine de ele, inclusiv imaginile, useri si comenzi. Restul se poate configura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 da se poate, dar potzi sa o faci si din, phpmyadmin si din BO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 da se poate, dar potzi sa o faci si din, phpmyadmin si din BO cum se face din BO? mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 in BO. tools/dbbackup/ ai jos optiune de export toata baza de date sau numai cele necesare Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 ok.acum e greu la import. imi cam prind urechile Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 atunci fa din phpmyadmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 mdanu ma descurc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 aici era raspunsul http://www.prestashop.com/forums/viewthread/74250/P0/general_discussion/orders_products_not_shown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts