Tesi Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Ahoj všem, nemá někdo skušenosti s instalací na synology, mám volnou DS415+ a již dlouho jsem přemýšlel že k mému obchodu skusím eshop. Malý do začátku, dočetl jsem se o prestashop, nicméně :-) oscommerce nainstaluji normálně a funguje, ale ten nechci :-) prestashop 1.7 nainstaluji do synology balíček a ostatní co si nainstaluje instalator sam. poté se spustí webová instalace obchodu a ta se zasekne na 12% chyba SQL při dotazu Table "ps_accessory" already exist. na to jsem našel navod že mám změnit přes FTP oprávnění souborů z 755 na 777 a po instalaci vrátit, no to vytvoří další chybu HTTP 0 error. pokaždé když udělám nějakou upravu dle nějakého návodu to vytvoří jen chybu novou ale na 12% to zustane. Ví někdo co s tím? protože já jsem po 14 hodinách instalovaní předělávání docela přestal věřit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Při instalaci musí existovat databáze, ale ani jedna tabulka PrestaShopu v ní. To znamená ta chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesi Posted August 16, 2018 Author Share Posted August 16, 2018 (edited) děkuji, já tam žádnou databazi neměl. takže si ji vytvořil instalator a pak si na to stěžuje, použil jsem čistou instalovanou nasku s prázdnejma diskama kam jsem pul hodiny předtím nainstaloval DSM a poté hned prestashop. Ted jak z toho ven kouzelník nejsem a s SQL nepracuji, děkuji Edited August 16, 2018 by Tesi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts