mroczekk Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 (edited) Dzień dobry. Posiadam w tej chwili sklep na domenie głównej w podkatalogu domena.pl/sklep. W panelu serwera dodałem do domeny głównej subdomene sklep.domena.pl, podmieniłem url w bazie danych na właściwe i wszystko działa ok. Problem polega na tym, że mam zakupione dwa certyfikaty SSL na domene glowna i subdomene. Na domenie głównej ssl dziala prawidłowo, a do subdomeny nie wiem jak go podpiąć. Zrobiłem tak jak poradzil mi support z biznes-host, tj. usunąłem subdomene z domeny głównej, dodałem ją jak zwykłą domenę i przekopiowałem pliki z domena.pl/sklep do subdomeny sklep.domena.pl i dodałem certyfikat ssl. Niestety sklep nie chce sie odpalic ani panel ani strona - błąd 500. Wrzuciłem zwykły index.html i go odczytuje prawidłowo. Co robię nie tak? W bazie danych nic nie zmieniałem, ponieważ url sklepu się nie zmienił dalej jest to sklep.domena.pl. Bardzo prosze o pomoc. Edited August 15, 2018 by mroczekk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted August 17, 2018 Share Posted August 17, 2018 Plik htaccess wygenerowany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted August 17, 2018 Author Share Posted August 17, 2018 Temat do zamknięcia. Przekopiowałem pliki raz jeszcze i strona uruchomiła się. Mozliwe, że wcześniej nie skopiowało wszystkich plików, TC lubi sie zrywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts