geolexcomputers Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Cum pot schimba nr de produse din home? As dori sa imi apara doar 3 produse pe coloana si bineinteles sa apara mai mare.Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ca sa schimbi numarul de produse afisate in home :Modules -> Featured Products on the homepage -> Configure -> Number of product displayed : 3 (In locul numarului scris acolo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolexcomputers Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Daca fac cum imi zici tu imi apare asa asa ...... Eu vreau sa maresc spatiu pt fiecare produs din prima pagina a.i. sa imi apara numai 3. Sper sa fi inteles ce am vrut sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Da, fiindca acele 4 produse sint bifate sa apara in HOME, daca intri in BO (Back Ofice ) -> Catalog -> Clik pe care produs vrei tu -> Editezi care produs care vrei tu, si la el debifezi casuta HOME, si el nu va mai fi afisat in HOME. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolexcomputers Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Nu este acel lucru cum spui tu. De acolo modific doar nr de produse din prima pagina, dar eu vreau ca partea totala pt un produs din prima pag sa fie mai mare. Sunt convinsa ca trebuie modificatat din global.css dar nu styu de unde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ai de modificat mai multe declaratii acolo, cel mai bine e sa instalezi firebug si sa inveti sa-l folosesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 In principiu, latimea lor o modifici din #center_column .products_block ul li dupa care mai ai de centrat imaginea sau sa-i schimbi dimensiunea din BO si sa o regenerezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolexcomputers Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 O sa incerc. merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts