anna007 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Potřebovala bych změnit odkaz u loga v eshopu, který odkazuje na hlavní stránku eshopu tak, aby odkazoval na naše webové stránky (mají jinou adresu), ale za žádnou cenu mi to nejde. Mělo by to být v souboru themes/prestashop/header.tpl , ale jakoby to ten soubor nebyl, jakákoliv změna se vůbec neprojeví. Mohl by to být jiný soubor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Je to header.tpltoto: nahradit: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna007 Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Díky moc, udělala jsem to přesně podle tvojí rady a funguje to !! Na to bych teda nepřišla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 hlavne je treba dat pozor, aby pri ostrem provozu byl v config/smarty.config.inc.php tento zapis:$smarty->force_compile = false; // to pass “false” when put into productions hodnotou "true" to sice taky funguje, ale snizuje to vykon.Jednoduse: kdyz chci neco zmenit na strankach (pres ftp - ne pres administraci), nastavim true, vyzkousim a pak zpatky nastavim false. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna007 Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Tak to je zajímavý, že úplně původně tam bylo true, a to byl ten eshop opravdu strašně pomalý. Pak jsem se někde dočetla, že se tou změnou na false může zrychlit, což se stalo, ale i tak mi přijde pořád dost pomalý, ale to je zas na jiné téma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 tato uprava (modul):http://www.prestashop.com/forums/viewthread/72254/P45/third_party_modules/module_modified_cached_categories__huge_speed_increasepomuze zrychleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna007 Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Tak jsem zkoušela ten modul, ale objevilo se mi tam akorát to PLEASE UPDATECATEGORY CACHE! , naštěstí šlo bez problémů nainstalovat zase zpátky ten původní blok kategorií. Já vím, že to tam řešili, ale nepochopila jsem z toho, jak to vyřešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 po kazdem pridani kategorie (nebo odebrani) se pak musi zadat do prohlizece:http://www.vasestranka.cz/?debug=cata kategorie se aktualizuji. Totez se musi udelat po instalaci modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna007 Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Tak už to funguje konečně, zrychlilo se to hodně. (Z 3,5 s na 0.6 s) Ale dokud jsme neměli povolený htacces, tak to nešlo. Ještě bych potřebovala poradit, kde přeložit ten hlavní nadpis bloku CATEGORIES. To je ale jen taková drobnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Back Office > Tools >Překlady > Překlady modulů > blockcategories Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts