Mateo Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 (edited) Szukałem odpowiedzi na forach i w googlu i nie znajduję takiego przypadku. Przewoźnik ustawiony jako: odbiór osobisty i płatność w sklepie stacjonarnym. Płatność > preferencje: Po wyborze ZAM ... jest taki monit: This payment method is not available. Dodatkowo spolszczenie nie działa, w translations i pl.php widzę że są polskie teksty Znacie przypadek? Mogę prosić o jakieś porady, sugestie? Edited August 10, 2018 by Mateo poprawa czytelności (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 PrestaShark Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Jak obiecałem tak zrobiłem https://prestashark.eu/dev/modules/ps_pickupinstore.zip Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PrestaShark Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Witam, Moduł "Odbioru osobistego" (http://www.prestashark.eu/dev/modules/odbiorosobisty.zip) został napisany kilka lat temu i nie wspiera wprost wersji 1.7. Postaram się jak najszybciej dostosować go do wymagań wersji 1.7. Tymczasem proszę usunąć moduł. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mateo Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 17 minut temu, PrestaShark napisał: Witam, Moduł "Odbioru osobistego" (http://www.prestashark.eu/dev/modules/odbiorosobisty.zip) został napisany kilka lat temu i nie wspiera wprost wersji 1.7. Postaram się jak najszybciej dostosować go do wymagań wersji 1.7. Tymczasem proszę usunąć moduł. Bardzo dziękuję za odp. Widziałem kilka Twoich starych postów i nie śmiałem ich odnawiać tym bardziej że były z wersji 1.6.x Aktualnie pobrałem ten moduł bezpośrednio z katalogu przez zaplecze więc myślę że naprawdę wielu się przyda. Ok usuwam i jeszcze raz dziękuję. Życzę aby lekko poszło w zmianach. "cierpliwie" czekam. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mateo Posted August 13, 2018 Author Share Posted August 13, 2018 Działa ! Dziękuję bardzo ! Mistrzostwo świata !. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak szybką reakcją w dodatku z takim poświęceniem. Jeszce raz bardzo dziękuję i życzę powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Mateo
Szukałem odpowiedzi na forach i w googlu i nie znajduję takiego przypadku.
Przewoźnik ustawiony jako:
odbiór osobisty i płatność w sklepie stacjonarnym.
Płatność > preferencje:
Po wyborze ZAM ... jest taki monit:
This payment method is not available.
Dodatkowo spolszczenie nie działa, w translations i pl.php widzę że są polskie teksty
Znacie przypadek? Mogę prosić o jakieś porady, sugestie?
poprawa czytelności (see edit history)
4 answers to this question
Recommended Posts