Presta-TR Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Merhaba,Presta için Ürün fiyatının yanında (Yada Ürün özellikleri kısmında) Toptan fiyatını gösterecek bir modül varmı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 bunun için modül olmasına gerek yok, biraz php bilgisi yeterliprofesyonel hizmet almak için bana ulaşabilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 bunun için modül olmasına gerek yok, biraz php bilgisi yeterliprofesyonel hizmet almak için bana ulaşabilirsiniz... Yahu maşallah Akbaba gibisin, walla bravo sana.hemen hemen her soruya PROFESYONEL cevabın var paylaşmaya niyetin yok ise burada dolaşarak ne yapmaya çalışıyorsun, forumdakilere yardım amacının olmadığı belli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 100 kez söyledim hala anlamayanlar var 101. kez söyliyeyim emeğimi çalan hırsızlar olduğu için forumda açık olarak paylaşmıyorum, pm ile destek veriyorumama bu konuda bir çözümüm varsa bunu yaptığımı belirtiyorum bu kadar basit, buzağı aramaya gerek yok yani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talihim Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Aybil bir profesyonel olarak utandim senden... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 her koyun kendi bacağından asılırben saklamadan gizlemeden vermişim sitemin adresinisende ver insanlar değerlendirsin kimin ne olduğunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Aybil, artistlik site ile olmaz, bilgiyle olur. bilgi sahibi olan da artistlik yapmaz zaten.Sen gorunuse gore presta-tr kafana taktin... Talihim' e katiliyorum. Utanc kaynagisin profesyoneller icin. ve ihtiyac sahipleri icin nefred edilen bir Sahsiyet !!!!not : insanlarin sana verecek paralari varsa gider ucretli bir script satin alir kullanir, bunu unutma.o kadar bilgiliysen git kendi scriptini yaz onu sat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueplanetone Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Müşteriler bölümünde özel bayiler olarak üyeleri seçip daha sonrada kargo ve satış bilgilerinde ve niteliklerden de bayilere özel fiyat verebilirsin denedinmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueplanetone Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ayrıca kupon aktivitesinden de kişiye özel kuponuda bi dene bakalım olucakmı bu fikir ama denemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ayrıca kupon aktivitesinden de kişiye özel kuponuda bi dene bakalım olucakmı bu fikir ama denemedim. Evet, kuponla halledebilirsin %kac indirim olacagini da belirtirsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 simdi kesfettim. urun eklerken var seceneklerde.... yani bu miktardan daha fazla alirsa bu kadar iskonto yap diye Link to comment Share on other sites More sharing options...
myolal Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 http://www.aybil.com/shop/ DAKİ ÜSTTE MENÜ VAR HOŞUMA GİTTİNEDİR NASIL YAPILDIĞI KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN VARMI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myolal Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ALBOS sanırım o bahsettiğin indirim .. normal kampanya indirimi gibi bir şey; bayilere özel değil. joomla virtuemartta güzel bir özellik var. normal fiyatı var. bayii bağlanınca kullanıcı ile o zaman farklı fiyat gösteriyor yani ürün girerken 2 farklı fiyat giriliyordu. öyle bir şey prestada olsa süper olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myolal Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 YAW ARKADAŞLAR BİZDE GÖZ YOK GALBİA PRESTADA VARMIŞ BAYİİ İNDİRİMİ OLAMAZ BÖYLE BİR ŞEY O KADAR ZAMANDIR KULLANIYORUM YENİ GÖRDÜM. bu arada [email protected] ekleyin prestashop.com tüm üyelerine üretsiz yayın için host veriyorum 1 yıllık. sadece durumu iyi olmayan eklerse fena olmaz. parası olan bu işi ticari yapan firmalardan alsın lütfen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts