timeatop Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Az exportproducts modul segítségével generáltam egy .csv-fájlt és felmásoltam a szerverre. Az olcso.hu ezen fájl alapján meg is jelenteti a termékeket a keresőben, de két nagy hibával:1. A kijelzett árak ÁFA nélkül jelennek meg, megtévesztve ezáltal a potenciális vevőt.2. Bármelyik termékre rákattintva az oldal nem a megfelelő termék oldalára irányul át, hanem az olcso.hu főoldalára.Valószínüleg az általam generált fájlban keresendő a hiba, de az exportproducts-ban nem nagyon találtam meg a megoldást, az olcso.hu-nál pedig azt mondják, nem ismerik a Prestashopot és ergo nem tudnak segíteni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Valószínüleg az exportproducts modul valamelyik php fájljában kell beállítanod, melyik árat jelenítse meg a generált csv-ben, illetve valamelyik php-ben - lehet hogy ugyanebben - kell belőni a helyes link adatokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Talán itt lenne a téves átirányítás megoldása:public function displayForm() { global $smarty, $cookie; $smarty->assign('base_dir', __PS_BASE_URI__); $smarty->assign('currentIndex', $_SERVER['REQUEST_URI']); return $this->display(__FILE__,'exportproducts.tpl');Pontosan mit kell változtatnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Az árnál meg így néz ki:(7, 'Price', 'price', 'products', 0), Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie_philip Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Helló!Mellékletben csatoltam. Az export_product modult. Ebben már lehet url-t is exportálni.Az árakat pedig úgy tudod megoldani.....Az adminban kitöltöd a "Áfa nélküli nagykereskedelmi ár:" mezőt a bruttó árra.És a product_export modulban pedig a wholesale price használod.Üdv:F export_products_v2.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Köszönöm a választ! Közben egy hozzáértő ismerősöm átírt néhány dolgot és most tökéletesen működik. Például hozzáadott egy mezőt "Price (with tax)"-elnevezéssel. Ha valakit érdekel, elküldhetem a szóban forgó fájlt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Én kérném szépen az átírt modult, ha tudja a termék URL-t! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 szia,nekem is elküldhetnédköszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Kimásoltam az én modulomat és tömörítettem. Változtatások:1. Hozzáadva egy "price (with tax)" paraméter2. Product URL" : a termék hivatkozása, ez egyből a termékoldalra visz. Annyit tapasztaltam, hogy időnként (ritkán) 404-es hibával esetenként nem talál meg egyes termékeket. Nem tudom mi okozza, lehet, hogy más a gond. Teszteljétek, kiváncsi vagyok a véleményetekre.Nem tudom csatolni a fájlt, gőzöm sincs, miért. Letölthetitek innen:https://docs.google.com/leaf?id=0BzvBghlWuhVcZTNlMTQzMjMtNjVjOC00YjE1LWExMTgtNzM1MDcwYWYyMTQ4&hl=hu&authkey=COyV1vsF Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 köszönöm én is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Helló!<br/><br/>Mellékletben csatoltam. Az export_product modult. Ebben már lehet url-t is exportálni.<br/>Az árakat pedig úgy tudod megoldani.....<br/>Az adminban kitöltöd a "Áfa nélküli nagykereskedelmi ár:" mezőt a bruttó árra.<br/><br/>És a product_export modulban pedig a wholesale price használod.<br/><br/>Üdv:<br/>F Szia! Nekem az árak nagyobb fele a kombinációknál van, és azt nem jeleníti meg. Szerinted mi a megoldás? üdv. Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts