WEBDVL Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Ahoj.Chystám sa spolupracovať s spoločnosťou ReMax Courier Service, s.r.o.Nikde som zatiaľ nenašiel modul pre túto kuriérsku firmu. Chcem sa preto opýtať, či ho už niekto nemá, prípadne či by ho niekto nevytvoril...Od spoločnosti ma neodhovárajte nakoľko som si ich vyskúšal a bol som spokojný... cena vyšla skoro ako keby som to posielal poštou ibaže táto spoločnosť to doručila na druhý deň.Tak ak niekto môže pomôžte.Za modul som ochotný aj zaplatiť (rozumnú cenu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 ReMax je kurierska spolocnost, nie financna institucia. Preto nie je velmi co programovat, modul uz vobec nie. Vytvoris si preto v dopravcoch ReMax kuriera a fungujes. Nechcem bagatelizovat, ale vytvorenie trva kratsie ako trvalo zalozenie tejto temy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Lenže mne nejde iba o to... to viem že je jednoduché vytvoriť nového dopravcu lenže ako tam zakonponovať aby do e-mailu automaticky pridalo link pre sledovanie zásielky na stránke kuriérskej spoločnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Lenze ty si predsa nenapisal, o co ti ide Mozes teda popisat co to ma vsetko robit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Asi mi stačí ak zákazník bude vedieť vybrať ako možnosť doručenia - doručenie kuriérom a v administrácii budem mať medzi statusmi objednávok možnosť: Odoslané kuriérom kde budem môcť pred odoslaním manuálne v administrácii doplniť link pre sledovanie zásielky.Myslím si že ale to už nieje len o vytvorení modulu ale aj o zásahu do systému nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Spravne Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 No tak to asi nechám tak zatiaľ kým nezistím ako funguje ich systém a či sa nebude dať nejaký modul iného kuriéra prerobiť na ich systém Tak nič pokecali sme si aspoň a ďakujem za ochotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
forester Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Po odoslani zasielky, Remax posiela email zakaznikovi s odkazom, kde si moze sledovat zasielku.... Treba len pri vytvarani novej zasielky v systeme remax zadat email zakaznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtas Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 nemaml som moc dobru skusenost s remaxom osobne neodporucam arogantne jednanie od vodicov aj ked cena naozaj lepsia nez ups presiel som vsak k ups a pytal si zlavu na sluzby vyhoveli takze aj v tom vidim cestu keby niekto chcel menit prepravcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts