ozmofa Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 -Anasayfada ilk başta gözüken vitrin için diğer e-ticaret sitelerindeki kampanya ürünlerinin sırayla gösterimi şeklinde bir modül var mıdır ya da bi sonraki versiyonda böyle bir şey düşünülüyor mu?-Kredi kartlar ile satış yapma hakkında bir çok topic var ancak hala bir modül yok.-Her versiyon güncellemesinde temalarda da değişiklik olursa bu kötü. Böyle birşey olurmu? (Bunu sormamın sebebi 1.0 ve 1.1 temalarının ayrı ayrı yayımlanması)-Sistemi www.lenatarim.com.tr/presta/ adresine yeni kurdum. Forumda bir çok kişinin sistem hakkında sorunlarının olduğu görünce biraz temkinli yaklaştım scripte açıkcası.-SSL için bir kullanım klavuzu veya bir topic bulamadım?Teşekür ederim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmatrak Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Dostum Bir Bak bu işine yarar Sanırımhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/3778/yazlm_modl_ve_tema/homefeaturedcarousel_modlArkadaş çok iyi yapmış Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts