Georgex1 Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Zdravím,mám již implementovaný modul "productquestion" do stránky produktu.Do souboru produkt.tpl jsem na požadované místo vložil {include file=.../modules/productquestion/productquestion_dotaz.tpl} (bez teček :-)a do product.php include(dirname(__FILE__).'/modules/productquestion/productquestion.php'); Takto udělané funguje odeslání.Ale nevypisuje stavy odeslání, jako odesláno, chyba atd.Nejak bych potřeboval zavolat fci displayFrontForm() z productquestion.php ale nevím jak to dát na určité místo v product.tpl kromě rozdělení tpl na dva soubory a vložit to mezi ně.Jak to udělat, aby to bylo již trošku elegantněji...Díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Teď jsem přišel na to, že formulář mi pracuje dobře v produkt.php na konci stránky produktu přidáním... $productquestion = new productquestion(); echo $productquestion->displayFrontForm(); ale chtěl bych to ummístit na určité místo v product.tpl, nemůžu přijít na to, jak fci displayFrontForm() zavolat z tpl, jetli to vůbec jde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts