Mateo Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Taki problem: Takie ustawienia: Ustawienie produktu: Ustawienie jednego z dostawców. I takich przewoźników i nic nie liczy nie proponuje , nie działa. Tylko darmowa przesyłka i nie wiadomo czemu. Ja już nie wiem jak do tego pojeść. v1.7.3.2 Koś coś pomoże? Bo ja nie rozumiem tej logiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 A może domyślny przewoźnik na sklepie jest darmowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 (edited) 6 minut temu, Daresh napisał: A może domyślny przewoźnik na sklepie jest darmowy? Tylko takie coś. I jak widać co nie zmienię to dalej to samo. Edited July 30, 2018 by Mateo korekta (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 Działą ale jak ustawię wszystkie zakresy. Czyli coś nie tak z geolokalizacją ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Raczej z wagą, w pierwszym screene masz nieprawidłowo zakresy i jak produkt wagowo wstrzelił się pomiędzy to dany przewoźnik nie miał zastosowania lub jego zastosowanie było inne niż zamierzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted July 31, 2018 Author Share Posted July 31, 2018 16 godzin temu, endriu107 napisał: Raczej z wagą, w pierwszym screene masz nieprawidłowo zakresy i jak produkt wagowo wstrzelił się pomiędzy to dany przewoźnik nie miał zastosowania lub jego zastosowanie było inne niż zamierzone. A tak. To zauważyłem ale dzięki. Nie było to logiczne ale akurat wsadziłem do koszyka 1 produkt o masie 0.25 Więc to nie to. Wiesz może jak uporać się teraz z tymi zakresami aby podzielić je na polskę / europę UE / i poza UE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts