timeatop Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Üdv mindenkinek!Egy másik CMS-t tesztelgettem bő két hónapon keresztül, de végül feladtam, mert még nagyon sok bug van benne és az én tudási szintemből nem "tellet" a foltozásokra. A Prestashop-pal két nap alatt szinte mindent sikerült megoldanom, ezidáig minden ment tökéletesen. Az eredeti termékeket és csoportokat kitörültem, helyettük néhány saját terméket töltöttem fel tesztelés végett. Minden működött jól mindaddig, amíg néhány terméket nem másoltam át a gyökérbe is - Home - kiemelt termékként. Ezt úgy csináltam, hogy bementem minden trmékbe külön és tettem egy-egy pipát a Home-nál is és utána mentettem. Meg is jelentek a kiemelt termékek, de ettől a pillanattól eltűnt az összes kép és se csoport, se termék link nem működik a front office-ban, de a back office-ban minden a helyén van.Mitől van ez, mit rontottam el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Használod, bekapcsoltad a keresőbarát url beállítást?Ha igen frissítsd a BO Tools menüben a Generálás fülön .htaccess fájlt a szerveren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Ha a keresőbarát url ki van kapcsolva, minden OK, amint bekapcsolom, az összes kép eltűnik és a linkek nem működnek:Egy példa:Not FoundThe requested URL /muholdvevok/10-yumatu-crx-iq-plus-muholdvevo-belteri-egyseg.html was not found on this server.Apache/2.2.9 (Debian) mod_auth_pgsql/2.0.3 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at muholdvetel.hu Port 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Ha be van kapcsolva akkor a szerveren létre kell hoznod egy .htaccess fájlt. Ezután tudod a BO Tools/Generators menüben újragenerálni a .htaccess-t. Így működnie kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 .htaccess fájl már létezik, de lehet, hogy hibás. Több mappában is találtam: admin, classes, download. Törüljem ki és generáljam újra őket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 A gyökérben kell lennie, a többit ne bántsd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Ott nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Hajrá, hozd létre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Működik! Úgy csináltam, ahogy mondtad és bevált!Millió Köszönet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts