rafiksq Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Mam sklep medyczny.store. Zmieniłem wersję PHP z 5.4 na 5.6. Po wejściu w panel w zakładkę wysyłka czy płatności system wyrzuca whitescreen z krzakami. Tryb debugowania nie pomaga, wyczyszczenia cacha również. Zmieniłem na php 7.0 i jest to samo. Na wersji 5.4 te same zakładki ładowały się 4-5min. Dlatego szukałem problemu w wersji php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Te krzaki pojawiają się zazwyczaj gdy nie ma zainstalowanego ioncube loadera a ma się jakiś moduł który go wymaga druga możliwość jest taka że jakiś plik php zaczyna się od pustego znaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafiksq Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 Jak sprawdzić czy ten ioncube loadera jest zainstalowany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Zapytać administracji serwera lub wgrać plik phpinfo http://php.net/manual/en/function.phpinfo.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafiksq Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 ioncube jest zainstalowany, a jak znaleźć plik, który ma białe znaki? Przejżeć wsyzstkie pliki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Włącz tryb debugowania może wskaże winowajce, ewentualnie na początku zobacz do pliku tłumaczeń modułu bankwire ponieważ on miał w którejś wersji właśnie taki błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafiksq Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 Debuger nic nie wyrzuca już sprawdzałem, sprawdze tego bankwire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts