Pshopic Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Merhaba Arkadaşlar,Bu konuyu açmakta amacımız Türkiyedeki genel Prestashop kullanıcılarını bir araya toplayarak daha çok hangi şehirde yoğunluk varsa orada buluşma ayarlanıp genel sorunları, fikirleri paylaşmaktır.Bir hafta sonu herkese uygun bir saatte buluşma ayarlanıp ve Prestashop için ne yaptığınız ön plana çıkmakta olup; bir kahve masası etrafında toplanarak bilgi paylaşımı yapabiliriz.Yorum ve önerilerinizi bekliyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 valla çok iyi olur , istanbuldaki prestashop kullanan yakın tanıdığım 20'ye yakın kişi var. herkesi bir araya toplayabiliriz belki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshopic Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 5 gün geçmesine rağmen sadece 5 oy (biri biziz) ve bir cevap?!Geliştiriciler olarak bu kadar az olduğumuzu düşünmüyorum. Şuan gördüğüm kadarıyla 4 oy İstanbuldan, ve bir oy da Ankaradan var. Biz ankaradan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Ankaradan oy veren biziz. İstanbulda daha çok yoğunluk olursa buluşma için de İstanbul ortak nokta olarak ayarlanıp bir hafta sonu oraya gelebiliriz. LikeMind toplantılarından haberi olan varsa ordaki buluşmalarda da bir araya gelebiliriz. http://www.facebook.com/likemind - Likemind İstanbul sayfası. Genelde her ayın sonuncu hafta sonunda buluşmalar yapılıyor.@safa ben de fazla olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açmıştım ama sanki o kadar da ilgilenen yokmuş. Sen İstanbuldan tanıdıklarına bu konuyla ilgili haber verirsen güzel olur. Umarım güzel bir sonuç elde ederiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts