droso Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Incerc de ceva vreme sa introduc in cadrul campului "Descriere Completa" o secventa de cod ce contine si ceva javascript.Este ceva simplu care schimba culoarea unor celule intr-un tabel in functie de butonul radio apasat.Mai jos pun codul: daca se poate insera cumva as fi foarte recunoscator daca ma ajutatiMultumiri > <head> [removed] function check(x) { document.getElementById("glow").bgColor=x } [removed] </head> <body> What's your favorite browser: <form> <input type="radio" name="name">Blue <input type="radio" name="name">Red <input type="radio" name="name">Yellow <input type="radio" name="name">White <input type="radio" name="name">gray </pre> <table>slfhsljdfslfhsljdfajlsfhjksdsjdfhsdf</table> <br></form><br></body>Table row "glow" is highlighted whatever color you select.<br><br Butoanele apar, tabelul apare dar daca selectezi o culoare nu se intampla nimic. In acelasi timp daca introduci scriptul intr-o pagina web independenta totul functioneaza asa cum ar trebui.L.E.Chiar nu ma poate ajuta nimeni in problema asta? Sau astept o solutie prin care pot schimba backgroundul imaginilor afisate in functie de butonul radio selectat; se poate face asa ceva? LLECe mi se pare interesant este ca se poate previzualiza corect/functional codul inserat in fereastra popup "prewiew" de la editarea descrierii produsului dar in momentul salvarii datelor apare eroare. Mii de multumiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
droso Posted December 9, 2008 Author Share Posted December 9, 2008 Invalid html field, javascript is forbidden Eroarea de mai sus o primesc cand incerc sa adaug javascript in html-ul de descriere produs.Inseamna ca asa s-au configurat campurile de descriere?Se pot reconfigura? Ajutati, va rog, un incepator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc_man Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Salut. In principiu codul introdus cu forta in .tpl sau .php va genera erori. incearca cu {literal} cod JavaScript {/literal} direct in pagina sau adauga codul separat pt JS intr-un .js salveaza-l in folder-ul pt JS apoi prin {$js_dir} il chemi in pagina unde ii spui ce sa faca in tabelul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
droso Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 Problema rezolvata. Am reusit sa produc un modul flash care sa modifice culorile asa cum doream. Schimbarile ce trebuiau facute magazinului pt a accepta cod javascript imi depaseau cunostintele. Multumesc celor care mi-au dat sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazmedical Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 (edited) Incerc sa pun un pop publicitar in public html in thema ,in footer.tpl dar nu merge Care stie sa mi explice unde si cum se pune ,nu prea stiu sunt nou Edited June 1, 2013 by bazmedical (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts