presciak Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Witam Mam sklep w wersji 1.6.1.20 . Na karcie produktu widnej mi cena, jak zwiększam / zmniejszam ilość to pokazuje NaN,00. W podsumowaniu, w koszyku jest ok. Mogę zwiększać i zmniejszać ilości. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Błędy w szablonie? Używasz standardowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 Tak może być... Używam innego niż standardowego szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 jakieś podpowiedzi gdzie szukać rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Spróbuj podmienić plik product.js w szablonie swojego sklepu na najnowszy i sprawdź (zrób kopię starego!). Jeżeli problem ustąpi (później w sekcji wydajność wyczyść cache) to trzeba szukać przyczyny właśnie w tym pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted July 28, 2018 Author Share Posted July 28, 2018 Podmieniłem plik product.js w themes -> "moj szablon" -> js. Plik wiozłem z najnowszej wersji ps 1.6..1.20 z domyślnego szablonu. wyczyściłem cache Niestety nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted August 1, 2018 Author Share Posted August 1, 2018 Znalazłem chyba kod w product.js odpowiedzialny za wyświetlanie ceny $(document).on('change', '#quantity_wanted', function(e){ e.preventDefault(); var specificPrice = findSpecificPrice(); if(false !== specificPrice){ $('#our_price_display').text(specificPrice); }else{ if (typeof productHasAttributes != 'undefined' && productHasAttributes){ updateDisplay(); }else{ $('#our_price_display').text(formatCurrency(parseFloat($('#our_price_display').attr('content')), currencyFormat, currencySign, currencyBlank)); } } }); pytanie tylko co jest źle ze pokazuje NaN,00 zł po zwiększeniu ilości na karcie produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jorell Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 kod w odczycie ceny $('#our_price_display').attr('content') odwołuje się do atrybutu 'content', który nie występuje w szablonie. Wgrać nowy szablon lub w aktualnie używanym dodać do definicji pola our_price_display atrybut content="{$productPrice}". Pole our_price_display w szablonie wystąpi tylko w jednym miejscu - o ile twórca nie wyświetla go w kilku wariantach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
presciak
Witam
Mam sklep w wersji 1.6.1.20 . Na karcie produktu widnej mi cena, jak zwiększam / zmniejszam ilość to pokazuje NaN,00. W podsumowaniu, w koszyku jest ok. Mogę zwiększać i zmniejszać ilości.
Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem??
7 answers to this question
Recommended Posts