Lukasz12379 Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Witam, Poszukuję modułu / modułów o następujących funkcjach: 1. Ustawianie maksymalnej ilości zakupu jednego produktu np. max 5 sztuk danego produktu w jednym zamówieniu 2. Oraz ustawianie maksymalnej ilości zakupu pozycji produktów np. max 30 pozycji w jednym zamówieniu. Ważne jest też aby moduł ten umożliwial ‘uploadowanie’ owych danych na sklep przy użyciu plików CSV. Czy mogliby Państwo polecić mi jakiś moduł/moduły, które posiadają takie funkcje? Mogą one być zarówno polsko jaki angielsko języczne. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Nie umieszczaj jednego tematu kilka razy na forum, wystarczy raz w jednym dziale, spam nie jest mile widziany więc usunąłem zdublowane tematy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukasz12379 Posted July 22, 2018 Author Share Posted July 22, 2018 OK, rozumiem. Dziekuje za zwrocenie uwagi. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Zobacz te moduły może coś pod siebie dobierzesz https://mypresta.eu/modules/ordering-process/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Lukasz12379
Witam,
Poszukuję modułu / modułów o następujących funkcjach:
1. Ustawianie maksymalnej ilości zakupu jednego produktu np. max 5 sztuk danego produktu w jednym zamówieniu
2. Oraz ustawianie maksymalnej ilości zakupu pozycji produktów np. max 30 pozycji w jednym zamówieniu.
Ważne jest też aby moduł ten umożliwial ‘uploadowanie’ owych danych na sklep przy użyciu plików CSV.
Czy mogliby Państwo polecić mi jakiś moduł/moduły, które posiadają takie funkcje? Mogą one być zarówno polsko jaki angielsko języczne.
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
3 answers to this question
Recommended Posts