coal Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Dobrý den.potřeboval bych poradit.Jak bych mohl nastavit pořadí produktu v administraci a nasledne aby se i v tomto pořadí zobrazovali na netu.V administraci jsou takove sipky v sloupci pozice, ale bohužel mi to nejak nefunguje. Nevíte co s tím.A ještě by mě zajímalo, jak je to s detaily obrázků.Od distributora dostanu obrázky ve vysokém rozlišení a musím je překonvertovat. Chtěl bych vědět jaká je ideální, nebo nejpoužívanější velikost obrázků a jeho rozlišení, aby ten obrázek na eshopu byl co největší a nejostřejší.Nebo jaké nastavení používáte.Moc děkuji za odpověd.http://www.roxy-quik.cz/prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Poradie zobrazovania produktov (pozice) v kategorii, ktore nastavujes v BO > Katalog > Zbozi v teto kategoriisa netu zobrazi az nastavis v BO >Nastavenia > Produkty (select Výchozí řazení: Pozice uvnitr kategorie)Ak su obrazky od dodavatela na import do PS prilis velke, tak si myslim, ze staci konvertovat na max velkost obrazka podla nastavenia v BO > Nastavenia > Obrázky. Standartne pre produkty je to thickbox, takze na PC zmensit/orezat na 600x600px (kvalita jpg 85-90) a potom importovat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabijacek Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 pokud potrebujes radit kategorie jinak nez podle abecedy, je v preste vyborna vychytavka. A to sice ta, ze pred nazev kategorie vlozis poradove cislo dle konvece xx.yyyyyyy , kde xx je poradove cislo a yyyyyyy je nazev kategorie. Upozornuji, ze musi byt oddeleno teckou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Ty kategorie to vím. Už to tu bylo zminováno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Jo super. změnil jsem výchozí řezení na pozice uvnitř kategorie a funguje to. super. Dekuji moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 To s těmi obrázky zatím nechám. Skoušel jsem to změnit a když jsem to jednou zkoušel a regeneroval miniatury tak mi to vymazalo obrázky.Takže radši nehejbat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts