Çağlayan ZORLU Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Siteye yeni katıldım ve bir sorum olacak,eklentideki imajda belirttiğim boşlukları daraltmak için homefeatured.tpl dosyası içerisinde {assign var='liHeight' value=360} olan kısmı düşürmeye çalıştım ama hiçbir oynama olmadı..yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbaros Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Değişikliği global.css dosyasından yapabilirsiniz.kullandığınız template içindeki global css dosyası içinde aşağıdaki koda benzeyen kodu bulun ve border değerlerinde değişiklikler yapın. Deneyerek çözebilirsiniz.#center_column .products_block ul li {background-color:#D1E0EF;border-bottom:1px solid white;border-right:1px solid white;clear:none;float:left;margin-top:0;padding:0;width:133px;} Css bilgim çok iyi olmadığı için elimden bu kadar geliyor. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Çağlayan ZORLU Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Teşekkürler dostum.. işimi gördü.. Değişikliği global.css dosyasından yapabilirsiniz.kullandığınız template içindeki global css dosyası içinde aşağıdaki koda benzeyen kodu bulun ve border değerlerinde değişiklikler yapın. Deneyerek çözebilirsiniz.#center_column .products_block ul li {background-color:#D1E0EF;border-bottom:1px solid white;border-right:1px solid white;clear:none;float:left;margin-top:0;padding:0;width:133px;} Css bilgim çok iyi olmadığı için elimden bu kadar geliyor. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts