michelo Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Dobrý den jsem neštastný a nevím koho se mám zeptatinstaloval jsem prestashop na hostingu pipni.cz očividně ostatním to asi fungujeale při kontrole v instalaci má být vše zaškrtnuto zeleně a nemám a nepustí mě to dál... posílám printscreennemá s tím někdo zkušenosti co mám dělat dál strašně moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas Jancik Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 nastavil jsi spravne prava pro ty vypsane soubory/adresare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 nic jsem nenastavoval tam je možnost vybrat celý adresář a zaškrtat různé možnosti : jako neupravovat php , nepustit IP adresu atd tak jsem to nechal volné abych mohl dělat vše ale nenastavoval jsem přístup do konkrétní složky .tak to ještě zkusím Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 tak jsem nastavil nové pro slozku www ve které je prestashop i nového logina a opravnění pro nového logina práva : všechnya tyhle volby jsou tam k zaškrtání?Změna nastaveníHesloK přístupu do adresáře je výžadováno login a heslo, které si nadefinujete níže.IPZakáže přístup do adresáře z IP, které si nadefinujete níže.DenyDo adresáře se nedostanete vůbec přes Web.ListPovolí vylistování (indexování) adresáře, pokud se v něm nenachází soubor index.html a podobný.SSLDo adresáře se dostanete jen přes HTTPS (SSL). Pokud přistupujete prěs nezašifrovaný protokol, budete automaticky přesmerovány na šifrovaný protokol.JSP a ASPLze pouze nastavit pro celou poddoménu.noPHPZakáže zpracování souborů v PHP.WebDavPovolí technologii WebDav.Symbolické odkazyPokud chcete přesměrovat neexistující adresář do existujícího adresáře, použijte symbolické odkazy. Do cesty zadejte existující adresář, jako odkaz zadejte neexistující adresář a do třetího pole zadejte existující adresář, na který se bude odkazovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Pokud nevíš, jak souborům nastavit práva pro zápis, tak se na to vybodni a jdi dělat něco o čem něco víš.Protože tohle je to nej,enší, co po toběě bude prestashop chtít!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 to nemužu když už tam mám zaplacenou doménu a zkoušel jsem to na endoře a tam vše v pořádku žádný práva jsem nastavovat nemuselach jo jen jsem ctěl malej shopík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Doménu lze přesunout, ale věř, že tohle je jen začátek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 dočetl jsem se něco o nastavení nějakého chmod 777 pro ty složky přez ftp ale nevím jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Právě proto ti ve vší slušnosti říkám ser na to a jdi dělat něco čemu rozumíš.Vím o čem mluvím....Já poslední dva roky do noci dřepim u pc už nevim co to je se pořádně v klidu vyspat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 no jo tak proto jsi tak nevrlej a nepřístupnejjá taky u toho budu sedět do noci abych se to naučil , vždyď život je krátkej a přenos zkušeností na jinou osobu to jí urychlí práci a dostane se dál a pak poradí zase ostatním ... a tí se urychluje všechno tvorby vývoj a doba pak jde rychleji dopředu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ale já nejsem nevrlej, řikám ti to slušně....Všichni, kdo o prestě něco věděli se na tohle forum vybodli.Víš proč??Protože tu nikdo z dotazujících neuměl používat strejdu googla a ptal se s prominutim na každou pí*ovinu.A proto, když vidím že ti nic neříká nastavení práv souborům na FTP, tak jsi další z nich.Ale abys neřekl, stáhni si filezillu a přez ni nahrávej data na servr. Pak když klikneš na nahranou složku pravý tlačítkem, tak ti to nabídne možnost file permissions a tam můžeš oráva nastavit, pokud zaškrneš rekruzívně nastavíš zvolený práva i všem odsložkám a souborům nacházejícím se ve vybraný složce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 ja už jsem to našel dík jsi super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 No vidíš a ani to moc nebolelo viď....:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts