Maciek Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Cześć wszystkim, Mam problem. Muszę umieścić w sklepie produkty w kilku walutach jednocześnie. Dla przykładu: Towar A w PLN, Towar B w EURO i Towar C w USD. Nie chodzi mi o przeliczanie walut a jedynie o możliwość ustalenia tych cena niejako na sztywno. Czy ktoś ma pomysł jak to zrobić? Wersja Prestashop 1.7.2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Nie bardzo rozumiem jak by to miało działać gdy ktoś doda do koszyka wszystkie produkty a cena ma się nie przeliczyć na jedną walutę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Maciek Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 No własnie idealnie byłoby gdyby były osobne podsumowania dla poszczególnych walut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 PrestaShop jest skonstruowana tak że w standardzie nie jest to możliwe. Nie wiem nawet czy jakiś dodatek by to obsłużył. Wymaga to wielu zmian w samym silniku sklepu jak i szablonie oraz modułach płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Maciek Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 Dzięki za odpowiedź, a czy moduł Multi Currency Price Saver and Product Price Updater w tym pomoże? Czy ktoś tego używał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Nie znam tego modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Maciek
Cześć wszystkim,
Mam problem. Muszę umieścić w sklepie produkty w kilku walutach jednocześnie. Dla przykładu: Towar A w PLN, Towar B w EURO i Towar C w USD. Nie chodzi mi o przeliczanie walut a jedynie o możliwość ustalenia tych cena niejako na sztywno.
Czy ktoś ma pomysł jak to zrobić?
Wersja Prestashop 1.7.2.4
5 answers to this question
Recommended Posts