ondra-banov Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ahoj,chtel bych se zeptat, jak se dá řešit automatický přepočet cen (přidání marže a přepočet dle denního kurzu).Data od dodavatele budou zasílána v podobě souboru na FTP účet každý den.Formát:Kód zboží / sklad / cena bez DPH / měnaChtěl bych tento soubor zpracovat tak, aby se cena přepočetla dle denního kurzu na koruny, přičetla marže (mám v eshopu tři druhy ceny, tak aby se generovala cena pro obyč. zákazníky, mechaniky, a velké odběratele). V tomto souboru bude více položek než mám na eshopu, chtěl bych aby se porovnal kód produktu a pak na základě toho se automaticky na eshopu upravily cena a sklad.Pokud bude někdo tak ochotný mi pomoci budu rád.Ondra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Sežeň si někoho, kdo ti napíše php script. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondra-banov Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 tak, je tu nekdo kdo by mi ho napsal ? a za kolik ? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Zkus si na webtrhu zadat poptávku, muzes tam i napsat kolik si ochotnej dat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondra-banov Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 nemám o tom představu, kolik bych tam asi měl nabídnou? Alespon cca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 to ja taky nevim vubec v jakym formatu to mas, dej tam treba 1000 a do textu dej dohodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts