aga291988 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 (edited) Witam, prosze o pomoc, jestem totalnym laikiem. Otwieram sklep internetowy na oprogramowaniu prestashop 1.7 , powiem szczerze, że w życiu nie spodziewałam się , że to będzie takie skomplikowane. Korzystałam z pomocy wielu fachowców, ale ciągle coś nie działa...:( Tymrazem problem wygląda następująco, wkładając produkty na sklep bez kliknięcia w wydajność i wyczyszczenia pamięci podręcznej produkty się nie aktualizują i nie wyświetlają - ok przyzwyczaiłam się, natomiast aktualnie cce zmienić układ wyświetlania zdjęc bowiem wyświetlają się od lewej zamiast od środka zmieniam to w zakładce category WYGLĄD > SZABLONY "wybierz układy" W category - Full width i zapisuje , ok układ się zmienia, ale zaraz po wstawieniu jakiegoś produktu muszę wyczyścić pamięć podręczna i wszystko łącznie z tą zmianą wraca do normy. Co robić? Edited July 16, 2018 by aga291988 mistake in topic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Nie masz przypadkiem na serwerze jakiegoś cache dodatkowego włączonego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga291988 Posted July 16, 2018 Author Share Posted July 16, 2018 Jejciu:P Ja się na tym kompletnie nie znam:) Nie mam nawet pojęcia jak na ten serwer sie wchodzi, czym to się je i w ogóle jak z tego korzystać. Dopiero zaczynam działać na sklepie i tracę motywację:P Może coś polecicie , gdzie się wszystkiego nauczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts