achytysz Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Witam, mam dziwny problem. Jestem początkującym użytkownikiem systemu, dodałem sobie bloga do strony. Mam w sklepie : Moduł bloga v1.6.6 - przez SUNNYTOO.COM Moduł bloga Uruvhomiłem go, dodałem dwa posty. W module Megamenu ustawiłem blog w menu - wyświetla się. Jednak po kliknięciu nic się nie pokazuje. Jeżeli natomist w megamenu wskaże że pod linkiem blog ma się wyświetlać sam jeden konkretny wpis to się wyświetla. Ktoś może wie co robię nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Kontaktowałeś się z autorem modułu bloga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Patryk Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Zaawansowane -> Wydajność -> Wyczyść pamieć podręczną Może pomoże Ja z Blogiem mam takie sytuacje, że od razu nie pokazuje jak coś wprowadzę, dopiero jak wyczyszczę cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
achytysz
Witam,
mam dziwny problem. Jestem początkującym użytkownikiem systemu, dodałem sobie bloga do strony. Mam w sklepie :
Moduł bloga
Uruvhomiłem go, dodałem dwa posty. W module Megamenu ustawiłem blog w menu - wyświetla się. Jednak po kliknięciu nic się nie pokazuje.
Jeżeli natomist w megamenu wskaże że pod linkiem blog ma się wyświetlać sam jeden konkretny wpis to się wyświetla. Ktoś może wie co robię nie tak?
2 answers to this question
Recommended Posts