MateuszW Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Witam, zna ktoś może moduł, który umożliwia wybór konkretnych produktów z danych kategorii z xmla hurtowni? Wszystkie moduły, z którymi się spotkałem umożliwiają tylko wybranie kategorii i pobierają z niej wszystkie produkty. Oczywiście chciałbym, aby wybrane produkty później aktualizowały swoje ceny i inne wartości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Witam, moduły tak robią bo trudno sobie wyobrazić w przypadku gdy w pliku jest 20 tys. produktów, żeby ktoś wskazywał je ręcznie. Ja opracowując integracje z hurtowniami zawsze oprogramowuję taki import indywidualnie, więc możliwe było by oprogramowanie czegokolwiek, w tym właśnie wybierania poszczególnych produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Moduł od X13.pl ma możliwość wykluczania produktów więc można zaciągnąć tylko te produkty które się chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszW Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 ale z tego co się orientuje, w tym module od X13.pl nie można wykluczyć konkretnych produktów, tylko na podstawie jakiegoś atrybutu np. dostępności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Możesz wykluczyć na podstawie nr referencyjnego produktu, oraz w najnowszej wersji (którą mam w swoim sklepie) możesz wykluczyć właśnie konkretny produkt. Tak czy siak skontaktuj się z wydawcą modułu i doprecyzuj sprawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts