bazso Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Elkezdtem az 1.4 verzió teljes magyar fordítását. Ha valaki szeretne bedolgozni írjon ebbe a topic-ba. Dolgozzunk össze, koordináljuk a munkát, így hamarabb tehetjük elérhetővé a legújabb presta teljes magyar fordítását. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Nem hiszem el, hogy nincs olyan presta használó vagy tesztelő, vagy leendő használó akit ne érdekelne a normális magyarnyelvű fordítás. Annak nem látom értelmét, hogy minden felhasználónál legyen egy verzió. Így soha nem lesz egy aránylag egységes, nyelvtanilag helyes fordítás.Az 1.4-ben megkönnyíti a munkát a beépített Google fordító használata, de az közel sincs az igazi magyar nyelvtanhoz. A prestashop.com-ról letölthető verzió sem jó, nagyon sok meló van még vele. Ezért ajánlottam fel a közös munkát. Mindegy így kicsit lassab lesz, de egyszer csak elkészül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Tisztelt bazso, Én szívesen segítek, amennyiben munka mellett csak tudok. Email címem: [email protected].Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie_philip Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Én is:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
molino24 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Kedves Prestások!Órák óta böngészem a fórumot de egy problémát már rég óta nem tudok megoldani. 1.1, 1.2, 1.3 verziókat használtam már élesben évek óta és most az 1.4-et telepítettem, tesztelem. Ha beválik, erre váltok. Az a gond, hogy nem tudom elmenteni a fordítást az admin felületen. Tehát kitöltöm, "update" gomb, de semmi változás. A sorok üresek maradnak és az oldalon sincs változás. Tudnátok segíteni? Valami a nyelvi pack-al lehet, annak verziójával, vagy importálásával...Érdekes, hogy már a régebbi verziókban is küzdöttem ezzel.Egyébiránt szívesen segítek nektek is ha bármi kérdésetek lenne! Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsi Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Nézd meg a BO Tools/languages lapon, hogy a létrehozott magyar fordításnál nincsenek-e hiányosságok. Ha vannak nem egy zöld pipát látsz az állapot mellett. A legújabb 1.4 betában kell módosítani a nyelvi fájlokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Egyre többen dolgozunk a fordításon, előre is köszönet a segítőknek! Hamarosan közzétesszük az 1.4 fordításának első verzióját. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Én is köszönöm, a többi "englis"-ül nem értő nevében is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delspam Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Előre is köszönöm, nagyon várom a fordítást, hogy áll a dolog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ez egy évvel ezelőtti project... Szerintem teljesen megállt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Tény, hogy néhány hónapja nem foglalkoztam a rendszerrel. Mivel az 1.4 elérhető fordítása már majdnem teljes úgy gondolom azt mindenki befejezheti a saját igényei szerint. De itt a legújabb presta az 1.5, amely már egy teljesen új struktúrára helyezi a webshop kialakítását. Erre kellene több időt fordítani. Nyitok topicot az 1.5 fordítására. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patky77 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Sziasztok, Nekem alapvető kérdéseim lennének mivel most találtam csak rá az oldalra. Eddig OC-t használtam, de nem igazán jó arra amire újabban szeretném. Letöltöttem egy fordítást, amiben van egy hu.gzip (98K) egy zászló jpg és egy mail.zip (33K). És itt megállt a tudományom. Hogyan tudnám ezt feltölteni az oldalamra? Hol találok legfrissebbet 1.4.8.2 -höz? Segítségeteket köszönöm. (Jöhetnek a kritikák ) Csaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Üdvözöllek! Másfél éve hagytam ott az OC-t. Nem bántam meg A letöltött gzip fájlt importálni kell a BO (admin oldal) > eszközök > fordítás menüpont oldalán középen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patky77 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Szia, Köszönöm válaszod! Ezt menet közben meg is találtam, csak az a baj, hogy nem adódott hozzá új nyelv és így nem is tudom kiválasztani. Ha létrehozom, akkor meg továbbra is angolul beszél. Elkezdtem a " Modify translations " részt kitölteni. Részben meg is vagyok vele, de elég karcsú még így is. Rengeted hiányzik még belőle. www.angolruhazat.hu/shop Köszönöm segítséged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 (edited) Itt az én kimentett 1.4.8.2-ben használt, de nem alap shopom fordítása. Jó pár változtatás van benne, pl nálam nincs ajándék csomagolás, helyette elsőbbségi postázás, stb. Az admin oldal fordítását nem tartalmazza. hu.zip Edited June 12, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patky77 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Köszönöm szépen. Már fel is tettem. Sokkal jobb lett. Viszont azt veszem észre, hogy nincsen vásárlás gombom. Ez mondjuk már korábban sem volt. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 BO > beállítás > termékek > katalógus mód = nemre van állítva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patky77 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Köszi. Ez is megvan! üdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts