FiRaRi Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Merhaba arkadaşlar, Bugün bir şey fark ettim, 2 tane ürün normalde 83 TL olarak görünürken admin mail adresiyle üyelik yaptığım kullanıcı adında 1.2 TL görünüyor. Panelde çok yere baktım fakat bir türlü çözüm bulamadım. Tüm üyelerde 83 TL olan ürün sadece bir kullanıcı da 1.2 TL görünmesinin sebebi nedir ? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Prestashop 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 (edited) üye grubu oluşturup o üyeye özgü fiyat verelmiş olabilir sitenizin linkkini paylaşırsanırz bakalım Edited July 7, 2018 by bera_ramazan (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRaRi Posted July 7, 2018 Author Share Posted July 7, 2018 Aslında 3. kimlik numarası olan Müşteri grubunda tüm kullanıcılar. Herhangi bir extra özel bir grup oluşturmadık. https://herbalkulubu.com adresinden ulaşabilirsiniz. 65 ve 61 id'li ürünler benim ekranımda 1.08 TL görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 sorununuz düzelmiş görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRaRi Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 (edited) On 07.07.2018 at 4:42 PM, askinjew said: sorununuz düzelmiş görünüyor. Yok düzelmedi, kendi kullanıcı adımdan girince fiyat yine 1,08 TL gösteriyor. Siteye üye olup ilgili ürünün fiyatına bakarsan 68,40 TL olduğunu göreceksin. Neden sana 68,40 ta bana 1,08 ? Edited July 9, 2018 by FiRaRi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Kendi üyelik bilgilerinizi silip tekrar üye olmayı denedinizmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRaRi Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Yok denemedim, nasıl böyle bir özel fiyat seçeneği olabilir ki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Üyeliğiniz silin ve tekrar oluşturun. Düzelecektir. Sanırım 1,02 sizin ürününüzün kdv si. Bu hatanın açıklayabileceğimiz veya açıklayamayacağımız çok sebebi olabilir. Özellikle sipariş siliyorsanız veya değişik modüller yükleyip deneme yapıyorsanız database de beklenmedik bir tablo değişimi olmuş olabilir. Eğer üyeliğinizi silip yeniden üye olduğunuzda bu hata devam ediyorsa o zaman sisteminizde ciddi bir sorun olabilir. Bu gibi sorunlar bir üst versiyona güncelleme yaparsanız otomatik olarak düzelebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts