bgdwebdevelop Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Am incercat sa instalez modulul Filter Search Community Edition v2.1 si am o serie de probleme : -nu imi afiseaza pe prima pagina-imi dezactiveaza categoriile (blocul ramane dar e gol)Intrebarea e daca a reusit cineva sa faca functional acest modul in prestashop v1.3.2.3, si as fi foarte recunoscator daca m-ar ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThEllS Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 si eu am patit exact acelasi lucru... stie cineva care e problema?p aici nu intra/raspunde nimeni??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 pune si tu un link spre pagina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThEllS Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 link: http://demo.taurosfactory.comam rezolvat problema cu categoriile, acum se vad, DAR...MODUL de filtre tot nu se vede, si este INSTALAT si ACTIVATchiar nu inteleg cum nu s-a raspuns pe nicaeri la problema asta desi am vazut prin mai multe forumuri POST cu intrebarea dar nimeni nu raspunde.Nici pe forum in spaniola, nici in engleza, nici in romana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 salut, punemi un director de produse cu vreo 5 produse, ca nu am gasit decat un produs, ce sa filtreze la un produs, ??????categoriile nu le filtreaza :O:O:O, sau la tine o categorie este un produs????scuzescoate sub si categoriile lasa una pentru test in care pune cateva produsesa aiba ce cauta si sorta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgdwebdevelop Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 am rezolvat problema cu categoriile, acum se vad, DAR...MODUL de filtre tot nu se vede, si este INSTALAT si ACTIVAT Cum ai rezolvat problema cu categorile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts