Mamejeradi.cz Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Jak vám funguje ten modul kam zákazník zadá email a měl by výt informovanej až bude zboží skladem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Jak vám funguje ten modul kam zákazník zadá email a měl by výt informovanej až bude zboží skladem? Kde se to dá koupit??? Mám o ten modul zájem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 je to v zakladim baliku PS (byl uz v 1.2.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 je to v zakladim baliku PS (byl uz v 1.2.5) Provozuju 1.1.0.5 tudíž překopat ten původní, dík za info.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 je to modul Mailalerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasio Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Modul jsem odskoušel nedávno a je funkční. Přesně jak má, odešle zprávu, jakmile je zboží naskladněno tomu, kdo si tam zadal e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 No u mě právě bohužel ne :-(Nejde potvrzení toho emailu po kliknutí na text niic nedělá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasio Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ještě mě napadlo, že když máš v e-shopu nastaveno oznámení o snížení zásob od nějakého počtu, tak naskladni víc kusů než je minimální objem skladových zásob. Mám nastaveno oznamování od 3 kusů když jsem naskladnil jen 1ks, tak mi e-mail o naskladnění nepřišel. Když jsem však naskladnil 4ks, oznámení přišlo na všechny tři e-maily, které jsem tam zadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 M nejde na straně zákazníka ten mail potvrdit. Po kliknutí na text se nic nestane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Tak možná by stálo zamyslet se nad tím, co by měl newsleter nést za informace. Koukám, že primárně je to hlavně obrázek, informace o naskladnění je v malém písmu až někde dole... :cheese: ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasio Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Newsletter by měl určitě vypadat zcela jinak. Tady je řeč o funkčnosti automatického oznamování o dostupnosti konkrétního jednoho produktu. Víc informací taková zpráva snad ani nepotřebuje. (Obrázek tak jak je, mi tam Presta nasadila sama) :cheese: %-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagina Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Mě to nefunguje :-( Hezky se objeví zpráva, že požadavek na informaci o dostupnosti zboží byl zaznamenán, ale po naskladnění zákazníkovi žádný email nepřijde... Nevím, co jsem mohla nastavit špatně... Nevíte někdo, jestli je potřeba něco někam zadat? Zatrhla jsem možnost, že se zákazník může nechat o dostupnosti zboží informovat a to je vše, detailní nastavení v modulech jsem nenašla...A mě taky nepřijde informace, že se někdo o tento produkt zajímal - což by bylo fajn. Ale to bych asi chtěla moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts