Petrovanszki Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Üdv mindenkinek! 1.3.1 a verziószáma a shopomnak, és miután telepítettem a modult nem látszik a beállítási lehetőségek nagy része.A menü nem jelenik meg a lapon, ahogyan kellene. A kép baloldal a jó a jobb oldala, pedig ahogy nekem látszik. Hogyan lehet elővarázsolni a menüt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 A használt Matrice theme-nek vannak saját moduljai amelyeket be kell másolnod a moduls mappába. Ha van olyan modulod amely már létezik azt felül kell írni. Csak úgy látod majd a témának megfelelően az oldalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 van egy kép is hozzá, hogy melyik modult milyen sorrendbe kell beállítani és melyik oldalra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Sajnos nem segített a modulok másolása. Nekem egyelőre nem tárhelyen van a shop, hanem itthon a gépemen az EasyPHP segítségével futtatom és alakítgatom a prestát. Ennek lehet köze ahhoz, hogy ez nem úgy működik, ahogy kellene? Bár szerintem ez nem befolyásolhatja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 nincs köze hozzá.van benne egy hook.gif amit nézz meg és úgy helyezd el a modulokat ahogy a képen van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Azt megcsináltam. A helyén van minden, csak a top menü nem úgy működik, ahogy kellene. Illetve a nyelvválasztóból is másikat használna, ami a lap aljára kerül, és szöveges nem zászlós. Nos, az sem működik, csak a zászlós, amit visszakapcsoltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 nekem ebben a témában a blocktopmenu 1.3 verzió volt és avval nem volt gondküldd el az oldal linket, ránézek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Megvan az is, azzal is próbáltam. Azért kerestem másikat hátha az működik. Rengeteg beállítás lenne benne de nem is jelenik meg a nagy része. Fordítottam a modult és láttam, hogy a fele sem jelenik meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 link lesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 A gépemen van a presta, arról nem tudok linket küldeni, hacsak nem értettem valamit félre. Azért raktam fel képet, a jobb oldalán láthatod hogy néz ki nekem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 az baj, így nem látom.nem kapcsoltad ki a smarty-nál a compile-t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Nem tudom, merre keressem azt a smarty-t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 akkor nem kapcsoltad ki.látni kéne így nehéz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 küldjek valamiröl képet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Nézek valami ingyenes tárhelyet és felrakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 ne atw-re tedd Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Nos, ha kicsomagolod a matrice theme zip fáljt miután letöltötted találsz benne egy modules és egy themes mappát. A moduls mappában lévő modulokat a telepített prestád modules mappájába kell bemásolnod felulírva a már meglévőket. Itt van a blocktopmenu is. Ezután már csak be kell kapcsolnod a blocktopmenu-t a BO/Modules fülön. Működnie kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Sajnos nem működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Felraktam a prestát egy tárhelyre és ott működik a menü. Csak a gépemen nem működött valami miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 lehet, hogy az easyphp miatt. én az uniservert használom, avval nem szokott gond lenni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts