Mreco Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Witam Dzisiaj próbowałem aktualizować sklep do wersji 1.7.4.0 z wersji 1.7.3.4. Podczas aktualizacji wywaliło mi jakiś błąd serwera i przerwało aktualizacje. Teraz sklep przestał działa a po włączeniu debugu mam coś takiego: Warning: require(/var/www/clients/client0/web2/web/config/../app/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client0/web2/web/config/autoload.php on line 33Warning: require(/var/www/clients/client0/web2/web/config/../app/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client0/web2/web/config/autoload.php on line 33Fatal error: require(): Failed opening required '/var/www/clients/client0/web2/web/config/../app/autoload.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/clients/client0/web2/web/config/autoload.php on line 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbwell Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Podpinam się. Również mam ten problem. Edit: Manualny upgrade rozwiązuje problemy. Edited July 4, 2018 by Symbwell (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Ja musiałem cofnąć aktualizację. Niestety ale najnowsza wersja nie dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooky79 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 u mnie brak zaplecza i strony (biała strona) . Jakieś wskazówki jak zrobić manualny upgrade ? Ewentualnie czy da się coś z tym zrobić jeśli nie ma dojścia do zaplecza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Jeśli robiłeś update sklepu przez moduł one click to na pewno moduł zrobił kopię bazy i sklepu. Masz je w folderze admin-backup. Z tych kopii musisz przywrócić sklep do ostatniej dobrej wersji a jak nie to zostaje zapłacić programiście za poprawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooky79 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 tak jest w katalogu backup. Czyli rozumiem przeinstalować preste na nowo do wersji która była i zrobic backup sklepu i bazy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Musisz odzyskać sklep z tych plików. Od nowa wgrać bazę i pliki sklepu. Zrób sobie kopię wszystkiego co się da przed instalacją gdyby wystąpiły jakieś problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooky79 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 czyli wszystko zgrać , postawić na nowo preste i zrobić backup z plików które zgrałem , dobrze rozumiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Postaw sklep z tych plików z backupu. Masz tam bazę i sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts