Pela Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Witam Rozsypała mi się strona główna strony www.e-pela.com i nie wiem jak to naprawić Chciałabym żeby " Zadzwoń do mnie" było po lewej stronie Zaloguj się i koszyk po prwawej stronie Logo żeby było na środku Proszę bardzo o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Przestawiałeś moduły (pozycje)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pela Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 przez przypadek utworzyłam stronę " newsletter" tam gdzie jest zadzwoń do mnie i też zainstalowałam moduł CleverReach więc nie wiem do końca co spowodowało rozsypania modułu. Stronę i moduł usunełam ale to nic nie naprawiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Prawdopodobnie podczas tworzenia strony moduł podpiął się pod hook i pomimo usunięcia strony moduł pozostał w tym hooku zajmując miejsce, pozostałe elementy nie mieszczą się w jednej linii i zostały przesunięte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pela Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Proszę o informację jak to naprawić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Na próbę odpiąć moduł od tego hooka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pasat01 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Ja miałem dokładnie tak samo jak chciałem dodać nowe pole w stopce u dołu. Pomogły przywrócenia domyślne szablonu w trybie debugowania. Szablon mam bez większych modyfikacji wiec nic nie straciłem. Edited July 4, 2018 by Pasat01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pela Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Pasat01 1 hour ago, Pasat01 said: Ja miałem dokładnie tak samo jak chciałem dodać nowe pole w stopce u dołu. Pomogły przywrócenia domyślne szablonu w trybie debugowania. Szablon mam bez większych modyfikacji wiec nic nie straciłem. Wielkie dzięki pomogo:) Jesteś kochany Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pasat01 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Cieszę się że działa Presta to dość dziwne "zwierze" i często pojawiają się drobne problemy do których trudno znaleźć rozwiązanie. Edited July 4, 2018 by Pasat01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pela
Witam
Rozsypała mi się strona główna strony www.e-pela.com i nie wiem jak to naprawić
Chciałabym żeby " Zadzwoń do mnie" było po lewej stronie
Zaloguj się i koszyk po prwawej stronie
Logo żeby było na środku
Proszę bardzo o pomoc
8 answers to this question
Recommended Posts