alex Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Salutare tuturor, Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi cum pot sa imi cresc viteza de incarcare a websiteului (www.hexaplat.ro)? Am inceput sa fac o curatenie in el, am dezactivat si dezinstalat toate modulele care nu le folosesc, pus poze mai ok etc dar nu reusesc sa cresc viteza de incarcare si optimizarea pe mobil. Confom google la partea de mobil am un punctaj de 40-43 din 100 si pentru desktop am 71 din 100. Daca va ajuta, mentionez ca tema pe care o folosesc se numeste transformers. Va multumesc! Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 gtmetrix sau similar iti arata ce trebuie imbunatatit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 merge bine pagina ta de web, doar ca ai cateva linkuri externe !!! gen facebook, chat etc. acestea daca au o problema de conexiune va ingreuna incarcarea pagini, deoarece el mai are nevoie de incarcat, lega, link cu alte pagini care pot fi si chiar offline recomand a nu incapsula alte iframe-uri de pe alte servere, puneti doar link catre ele, cine vrea le va vizita, nu trebuie sa fie activ si pe pagina ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts