cegomax Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 selam arkadaşlar natrodan host almayı düşünüyorum..natroya presta kuran ya da çalıştığına emin olan varsa bi cevap yazarsa sevinirim.....paket ozellikleri Kurumsal Plan Web Hosting Kurulum Ücreti YOK! 1 Yıllık Ücret 44,00 $ İlk Yıl Alan adı Kaydı 1.99 $ 15 Gün Kesintisiz Para İade Garantisi Web Alanı 750 MB 3.000 MB Trafik 7.000 MB 10.000 MB (10 GB) E-Posta Hesabı 100 150 ADET Yayınlanabilir web sitesi sayısı 1 ADET Yönlendirilebilir alan ad sayısı (Aynı web sitesine farklı alan adlarıyla giriş) SINIRSIZ STATSX Detaylı Ziyaretçi Raporları Sınırsız Sayfa Hemen Web Sitesi (Web Sitenizi Hemen Hazırlayın!) 44.95$ değerinde 1 Yıllık E-Ticaret Desteği (SSL Sertifikası +IP Adresi) -- 7/24 E-Posta ve Telefon Desteği IBM Blade ve Storage Mimarisi üzerinde geliştirilmiş yüksek kapasiteli altyapı PLATFORM Windows Server 2003 / IIS 6.0 Tamamı Türkçe Online Kontrol Paneli IBM Storage Teknolojisi IBM Blade Server Mimarisi Haftalık Ziyaretçi Raporlarının E-Posta ile Gönderimi Güvenlik Duvarı Koruması DDOS Koruması Size Özel IP Adresi Opsiyonel Size Özel SSL Yüklenebilir Opsiyonel Uptime Garantisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 prestashop mu kuracakasın..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegomax Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 evet presta kuracagım...sadecehostinge kurdum sorunsuz calışıyor şimdi natroya kurmam gerekli olmaz diye bişeyler duydum ama mantıksız geldi ..o yuzden bi çalıştıran olduysa teyit alayım dedim .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 En iyisini yapmışsın... Natro gibi yerlerde küçük sorunlarla uğraşmazlar... hayırlisı olsun bakalım.. kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegomax Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 bakalım ne cevap gelecek 1 kişi ben natro da kullanıyorum dese yetecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 natroya , doruk'a , markuma en az 5-6 kere kurulum yapmışımdır. natroda e-mail gönderiimnde sorun var. genelde herkesin başına gelen e-mail gönderim sorunu onun dışında sorunsuz.natro örnek site,http://www.ozbilginmedikal.com/online_shop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 natroda joomla vb kurulum denemelerinde bulundum. Prestada aynı şekilde kurulum gerçekleştirdim. Ancak Natroda kurulum gerçekleştirmek ölüm (Bence) Ancak cPanel hostları varsa cPanel host alıcaksanız birşey diyemem. Neyse Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soruyok Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Ben sitemi natro'da host ediyorum, gerek destek gerekse performans açısından bir sıkıntı yaşamadım. 24 Nisan'a kadar sadece windows hosting veriyorlardı, artık panelden kendi hostinginizin windows mu yoksa linux mu olacağına kendiniz karar verebiliyorsunuz ve kurulumu istediğiniz hostinge yapabiliyorsunuz. Ben şu an linux hostingini kullanıyorum ve çok memnunum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 bakalım ne cevap gelecek 1 kişi ben natro da kullanıyorum dese yetecek Natroda 3 adet Prestashop kurulu hostingim var herhangi bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
airwolf85 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Merhabalar. benin sitemde natroda ve çok sıkıntılıyım açıkcası. yaklaşık 2500 civarında ürün mevcut sitemde buda sıkıntı yapıyor olabilir. sayfa açılması sabah saat 8 de 3 sn de açılan site aman aman bir yoğunluk olmadığı halde gün içinde 25-30 sn yi buluyor. açıkcası en kısa sürede başka bir hosting e geçmeyi düşünüyorum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Prestashop diğer eticaret sitelerine göre biraz daha gelişmiş bir sistem...bu sebeple...kullandığınız sunucuda veya hosting paketinde LiteSpeed eklentisi olmasını öneririm...bu eklentiyi 7-8 sunucuda kullandım...8-12 saniye arasında açılan siteler 1-3 saniye aralığına düştü..tavsiye ederim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Prestashop gün geçtikçe yeni eklentiler ve çekirdek yapısı gelişiyor. ve her versiyonda işlemci ve ram'i daha fazla kullanıyor. bundan dolayı seçtiğiniz hosting paketine dikkat edin bence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emreasci Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Natro kullanıyorum uzun yıllardır ilk defa prestashop gibi bi uygulama kullanmak istedim malesef sunucular berbat hiç bir şekilde yanıt alamıyorum programdan saatte 1 tane ürün ekleyebiliyorum ram'in tamamını kullanıyor yüksek cpu kullanımı sağlıyor ürün kaydet yeri sürekli dönüyor sonra timeout hatası alıyorum (timeout)Bazı sekmeler yüklenemedi: sekmeler yüklenirken bir sunucu hatası oluştu.Sayfayı yenileyerek tekrar deneyin.Eğer hala bu sorunla karşılaşıyorsanız, sunucu günlüklerini kontrol edin veya yardım için barındırma sağlayıcınıza başvurun. günlerdir uğraşıyorum bizde sorun yok diyorlar prestashop kullanacaksan natro almayacaksın prestashop 1.6.1.4 kullanıyorum buda benim fikrim sorun natroda değil sende diyen varsa yardımcı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts