meclotel Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Salut! Are cineva meniul JBX instalat?Daca da imi puteti spune si mie cum fac sa scot link-ul de pe parrent la category? Sau sa apara o pagina de unde pot fi selectate celelalte categorii. Macar left column sa apara.Sa explic.Am pus in meniu..drop down pentru categorii.Daca tii mouse deasupra apar in jos subcategoriile si pot fi selectate. In momentul in care selectez o subcategorie totul e ok, imi apar produsele din acea subcategorie, leftcolumn, si tot ce mai am acolo.Dar este link si pe butonul categorii pr-zis. Iar daca cineva apasa direct acolo si nu alege o subcategorie, imi apare o pagina goala. Fara leftcolumn, fara produse, fara nimic. Dupa adresa la care se duce, incearca sa acceseze categoria cu id=1, dar categoria cu id=1 e chiar cea de baza, denumita standard home. Vreau sa scap de link-ul asta, sau sa-l fac sa apara ceva pe pagina respectiva. Nu imi dau seama cum.Daca doriti mai multe detalii, sau prt scrn ceva, nu ezitati sa intrebati.Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 da un lonk saa vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 http://www.sugarspice. ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 salut am prins acolo pe una zapacita paralela cu de toateam impresia ca radacina home ai tradus-o in categorii??gandesc bine??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 da, corect. zapacita o sa fie proprietara site-ului. nu are nici o legatura cu dezvoltarea lui.Multumesc pentru interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 home nu se schimba deobicei Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 da nu e din cauza asta. am ajuns sa-l schimb incercand sa rezolv problema. o sa-l pun la loc daca afecteaza ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 nimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Poti lasa un link catre modulul ala ca sa nu-mi pierd vremea cautand? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 http://www.julien-breux.com/2009/12/06/menu-horizontal-v2-0-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Oh, e cu plata, nu am cum sa vad codul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meclotel Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Ciudat, cand l-am luat eu nu era. Cred ca a aparut versiune noua. Iti pot trimite undeva arhiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rito Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 JBX Menu Versi 2.8.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts