Fyrios Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Witam, czy w PS jest możliwość aby zgrupować produkty i rozdzielać je między sobą za pomocą wyboru np koloru? Niestety opcja z atrybutami mnie nie satysfakcjonuje bo działa ona tylko na jednym rodzaju produktów. Postaram się wyjaśnić to na przykładzie: Mam produkt A w kolorze czerwonym i produkt B w kolorze niebieskim. Wchodząc w produkt A widzę, ze dostępny jest również kolor niebieski produktu B i teraz klikając na jego kolor przenosi mnie na produkt B. Dokładnie jest to zrobione tutaj -> Link do przykładu noi zmieniając kolor obuwia zmienia się nam również produkt dzięki temu można wpisać trochę inny opis i np dać też inną cenę za produkt. Jeżeli nie w prescie to może ktoś się orientuje pod jaką nazwą szukać modułu do takiego grupowania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feedersklep Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Cześć, Podbijam temat. Czy udało Ci się rozwiązać ten problem. Jak grupować produkty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 To zależy w jaki sposób chcesz te produkty grupować, opisz bardziej swoje wymagania może da sie to w łatwy sposób zrobić w standardzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feedersklep Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 (edited) Przykładowo mam 3 produkty o różnych rozmiarach: M, L i S. Chciałbym żeby po wejściu w produkt o rozmiarze L mógłbym zmienić produkt w zależności od wybranej wersji na M lub S. Chciałbym mieć możliwość grupowania podobnych produktów ze względu na kolor, rozmiar czy długość. Przykładowo: Link do przykładu Przykład bardziej złożony (2 zmienne: kolor i długość): Link do przykładu Edited July 27, 2023 by Feedersklep (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 Bez dodatkowego modułu tego nie osiągniesz, częściowo możesz to zrobić przerabiając szablon i korzystając z opcji powiązanych produktów lub tym modułem https://web4ever.pl/moduly/4-automatyczne-kolekcje-produktow.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts