cilicili Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Buna ziua, Am o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv. Am un domeniu pe care am un site facut cu prestashop 1.6.1.4. Am dorit sa trec la prestashop 1.7.3.2, fara sa inchid magazinul pe o perioada indelungata, stiut fiind ca nu se poate face upgrade de la 1.6 la 1.7. Am creat un subdomeniu pe care am instala PS 1.7.3.2. si am refacut site-ul. Acum as dori sa-l mut pe domeniul principal, adica in Public_html. Stiu ca pentru asta ar trebui sa umblu in configurari, dar am constatat ca nu seamana configurarile de la PS 1.6 cu cele de la 1.7 si acum sunt in ceata. Ma poate ajuta cineva? Nu as dori sa rezolv problema printr-o redirectionare, ci prin mutarea site-ului in directorul Public_html. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Buna ziua! 1. Mutati fisierele celui vechi (1.6) (care sunt in public_html) intr-ul folder separat: ex: site_vechi. 2. Mutati fisierele site-ului nou (1.7) din folderul creat la generarea subdomeniului, in public_html. 3. Accesati din cpanel baza da date a site-ului nou (1.7) folosing phpMyadmin, si in tabela ps_shop_url modificati in coloanele domain si domain_ssl si treceti denumirea domeniului. In coloana virtual_uri treceti / 4. Accesati din cpanel folosing phpMyadmin baza de date a site-ului vechi (1.6) si in tabela ps_shop_url setati in coloanele domain si domain_ssl numele domeniului. In coloana virtual_uri setati folderul in care ati mutat site-ul vechi (1.6) ex: /site_vechi/. 5 Pentru ambele site-uri accesati admin-ul si re-activati frendly_url (pentru a se genera fisierul htaccess cu noile locatii.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilicili Posted June 25, 2018 Author Share Posted June 25, 2018 Buna ziua, Va multumesc pentru raspuns. Pentru siguranta, va transmit cele doua ps_shop_url si va rog sa-mi spuneti exact ce sa fac. Precizez ca ps_shop_url este aferent domeniului principal si psjx_shop_url este subdomeniul. Astept raspuns. Cu multumiri, ps_shop_url.pdf psjx_shop_url.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts