conderus Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 (edited) Witam, Chciałbym osiągnąć taki efekt jak na obrazku, czyli żeby sklep na podstawie zdjęć przypisanych do kombinacje generował podgląd miniaturek na karcie produktu od tych kombinacja, zamiast nazwy koloru itp. Szukałem jakiegoś modułu, jest jakiś moduł co generuje tabele ale z dużymi miniaturkami a nie o to mi chodzi. Chciałbym żeby były malutkie miniaturki tak jak na zdjęciu. Pozdrawiam. Edited June 24, 2018 by conderus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 W 1.6 jest taka opcja. Najpierw dodajesz dany atrybut a później przypisujesz go do produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conderus Posted September 6, 2018 Author Share Posted September 6, 2018 Dziękuję za odpowiedź, tak jest taka opcja, ale dla każdego produktu musiałbym tworzyć nowe atrybuty w katalogu (tzn. teksturę), a chciałbym żeby automatycznie generował takie zdjęcia miniaturek, na podstawie zdjęć przypisanych do danej kombinacji, w kombinacjach., Szukałem takiego modułu ale też nie mogę znaleźć nic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts