ziko Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Zdravim!Má dakto nápad na zmenu DPH z 19% na 20% bez zvýšenia koncových cien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziko Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Už to mám vyriešené!Databáza "ps_product" do CSV -> Editácia v Exceli, najprv stlpec s cenamy *1,19, potom /1,2 -> Konvertovanie späť do MySQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOXSLOVAKIA Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 AHOJ POTREBOVAL BY SOM ZMENIT DPH NA SVOJOM WEBE Z 19% NA 20%. NIE SOM VELMI SKUSENY UZIVATEL. HLADAL SOM NA WEBE SUBOR PS_PRODUCTS ALE NIKDE SOM HO NENASIEL. MOHOL BY SI MI TO PROSIM TA VYSVETLIT TROSKU JEDNODUCHSIE A PODROBNEJSIE, ABY SOM SI TO VEDEL UPRAVIT?DAKUJEM TI ZA ODPOVED A VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU TI ZELAM.FOXSLOVAKIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziko Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Veľmi jednoducho ti to neviem vysvetliť, ale skúsim. Ten "ps_product" nie je súbor, ale tabuľka v databáze MySQL v ktorom sú uložené ceny a ostatné informácie o produktoch. Tú tabuľku potrebuješ vy-exportovať do csv súboru, ktorý otvoríš v exceli. Potom hromadne upravíš ceny a pomocou programu ESF Database Migration Toolkit urobíš z CSV súboru SQL súbor, ktorý importuješ späť do databázy.Keď to nechápeš, tak napíš PM a spravím ti to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 chcem sa podakovat ziko-vi za pomoc pri zmene DPH Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOXSLOVAKIA Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Aj ja sa pripajam k podakovaniu. Ziko mi pomohol pri prevode z 19% na 20% DPH velmi rychlo a presne opisal co treba robit. Dakujem este raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts