bernyberny Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ahoj všem,jak to udělat,aby se při zadávání zboží nezobrazovala celá stromová struktura...jedná se mě o to,že mám dost podkategorií a načítání se zpomalilo nebo je jiná možnost?Jinak stránky jedou rychle jen to nové zboží..díky všem za raduBerny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Koupit si modul na rozklikávací kategorie,, jako jsem to udělal já...Kategorií mam v eshopu asi 800.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Jeden modul se dá koupit, podobný je taktéž free, nejsem sice socka, ale chci jen dodat, že je to z 80% shodný kod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Ses po roce vobjevil a před tím si spal v knihovně ne :-)To co sem koupil já mě hodně pomohlo, za ty prachy mě to stálo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Ses po roce vobjevil a před tím si spal v knihovně ne :-)To co sem koupil já mě hodně pomohlo, za ty prachy mě to stálo.... Nebuď drzej,pořád jsem starší :-) Jinak kdybys nebyl lenoch, tak to rozvětvení cat & subcat lze jednoduše upravit, jde teda o to, co umí ta placená verze skaute.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 No vypadá to tak jak je vidět na screenu.To D v závorce jsem si nechal doprogramovat, tím oznaím, která kategorie je pro daný produkt domovská a vypíše mě jí to nad kategoriema tam jak je napsáno Standartní kategorie:Kategorií mám snad 800 a když otevřu produkt, je vždycky otevřenej jen ten strom, kde to se zboží nachází.Tz. např.:chov.potřeby-psy-gran.krmivo-brit care Zjistil jsem, že je fakt lepší dát někomu přeba 1500 než se trápit s free modulem.Úpravu objednávky mám taky placenou a myslim, že mě ji tu můžete závidět...Těch záložek ve FF si nevšímej, jsem na ženy kompu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Hmmm, to vypadá moc dobře, nejspíš to taky koupím, někdy je opravdu lepší polevit nějakou tu kačenu a mít v moemtu po problémech. Jinak 800 subcat je docela masakr člověče. Nicméně když si to rozmanitost a škálovatelnost sortimentů žádá, je to nejspíš nutné zlo..ps: "výborné kuřecí řízky" zajímají i mně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Jo ta kategorie sou dobrý.A ty kuřecí řízky sem si tam uložil já, že je udělám, ale nedopadlo to zrovna jako tam na obrázku :-(Tady máš link:http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90549Praskni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts