pintexim Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Buna ziua, Va rog sa ma ajutaticu rezolvarea urmatoarei probleme si anume: Atunci cand un client vrea sa finalizeze comanda apasa butonul de finalizare si apare pagina de eroare 404 - pagina nu a fost gasita sin comanda nu se finalizeaza. Cum procedez sa rezolv problema unde trebuien sa intru sa fac o corectie sa nu mai apara aceasta eroare si sa se finalizeze comanda. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Ca sa te poata ajuta cineva, da mai multe detalii, PS version, single page checkout sau 5-steps checkout; activeaza debug mode din config/defines.inc.php si vezi daca apar mesaje eroare, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mtester Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Buna, S-a rezolvat eroarea? Intampin si eu aceeasi problema, dar nu la toti clientii. Am incercat si eu personal sa dau mai multe comenzi si nu mi-a aparut aceasta eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts