andreicos82 Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Va salut. Am si eu o problema cu afisatul butoanelor de sub numele produsului ( cand ma aflu pe pagina produsului) pentru scrierea comentariilor si afisarea acestora. Ar trebui sa fie sub stelutele de rating. Nu inteleg de ce nu apar...poate ma ajuta cineva daca se poate. Imi apar stelutele de rating dar cam atat. Nu imi face medie sa imi arate ratingul la produs nici butoanele mentionate mai sus. Atasez o poza sa ma intelegeti despre ce vorbesc. Poate ma ajuta si pe mine cineva...chiar nu ii dau de cap. Multumesc. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 tema seamana cu Panda; nu imi aduc aminte exact insa s-ar putea ca modulul temei sa depinda de modulul default Productcomments al lui Prestashop care s-ar putea sa nu fie instalat si activat by default; activeaza-l si vezi daca se schimba ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreicos82 Posted June 23, 2018 Author Share Posted June 23, 2018 Salut. Problema este ca nu are modul pentru comentarii tema. Este doar cel default prestashop care este activat si apare cum se vede in poze...:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts