kocaoglu Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Merhaba, yeni bir web sitesi üzerinde çalışıyorum. Bir sorunum var.Ürünleri admin panelinden kataloga giriş yapıldıkdan sonra istediğim tarihte otomatik olarak yayına girmesini ve istediğim tarihde yayından çıkmasını nasıl yapabilir.Bunun bir modülü varmıdır? Yoksa admin panelinden yapılabiliyor mu? Araştırdım ama bulamadım.YArdımlarınızı bekliyotum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyyarsatis Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 üstat ürününüzü listelerken ürün özelliklerini yazdığınız sayfada ilan yayınlanma tarihi vardır. ordan yapabilirsinResim olarak ekliyorum daha açıklayıcı olur.den dediği yere kendi istediğin bir tarihi gir. diğerine de bitmesini istediğin tarihi gir. bu kadar.kolay gelsin.Eray ERGİN Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyyarsatis Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 üstat ürününüzü listelerken ürün özelliklerini yazdığınız sayfada ilan yayınlanma tarihi vardır. ordan yapabilirsinResim olarak ekliyorum daha açıklayıcı olur.den dediği yere kendi istediğin bir tarihi gir. diğerine de bitmesini istediğin tarihi gir. bu kadar.kolay gelsin.Eray ERGİNResmin Linki Burda http://www.resimupload.com/ds892113403_capture.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocaoglu Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Merhaba, o bölüm sadece ürüne verdiğim indirimin geçerlilik süresini belirliyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyyarsatis Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 o zaman sizde direkt olarak yani indirim vermeden yayına koyun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts