hakeryk2 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Witam, Pytanie które nurtuje mnie od lat w Preście jest takie, że chciałbym napisać własny, złożony warunek dla produktów będących w koszyku. Problem jest taki, że nie do końca wiem, gdzie taką logikę umieścić lub jaki override zrobić. W którym pliku php mogę manipulować ceną koszyka, produktów, rabatami? Przykład: jeśli php wykryje urządzenie mobilne dodaj 5% rabatu na cały koszyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Dodaj bon rabatowy, pole kod zostaw puste, w warunkach ustaw produkty lub kategorie które mają go aktywować, w akcjach ustal procent rabatu, powinno działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted June 15, 2018 Author Share Posted June 15, 2018 Tak, o tym wiem Ale są rzeczy na które chce mieć większy wpływ a których nie mogę ogarnąć tym. Np coś takiego https://www.prestashop.com/forums/topic/672198-reguła-koszyka-dająca-darmową-wysyłkę-tylko-na-określone-produkty-a-nie-na-cały-koszyk-angry/ - tego nie da się ogarnąć tymi akcjami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts