gregor5 Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Ali potrebuje podjetje, ki prejema plačila s karticami za spletno trgovino preko Braintree procesorja, davčno blagajno? ... mogoče je vprašanje čudno, vendar to ni moje področje in se mi ne sanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor5 Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 Da, potrebno je urediti ali povezavo z davčno blagajno ali vezano knjigo. Ima kdo povezano trgovino z davčno blagajno - priporočate kakšen program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 nazadnje sem slišal da ima MetaKocka povezavo z prestashop, E-računi naj bi tudi imeli. vse to pa je iz druge roke povedano. preveri osebno na podporah, na straneh majo sicer napisano kako pa v resnici deluje pa nimam pojma. lp martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kljukec Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 (edited) On 11/15/2018 at 2:29 PM, malcek said: nazadnje sem slišal da ima MetaKocka povezavo z prestashop, E-računi naj bi tudi imeli. vse to pa je iz druge roke povedano. preveri osebno na podporah, na straneh majo sicer napisano kako pa v resnici deluje pa nimam pojma. lp martin Torej sam uporabljam e-račun(nimam davčne blagajne je pa opcija) - samo se sinhronizira na nekaj ur - lahko tudi ročno sinhroniziraš - naročilo v PS spiše pod naročila kupca - od tam lahko pošlješ v ponudbe, avansne račune ali pa račune.... Sam tudi za izdelavo ponudb uporabljam PS - sam poklikam standardne izdelke (preko svojega kupca), nato pa v naročilu kupca spremenim stranko in dodam oziroma spremenim potrebno. sama sinhronizacija deluje ok - samo če je potrebno kaj popraviti v naročilu v PS je možno prenesti v e-račune samo če je zadnje naročilo - ga izbrišeš - ter ponovno sinhroniziraš sami smo šli prav zato iz birokrata na e-račune in ni mi žal - ni pa nič ceneje LP Edited December 5, 2018 by kljukec (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts