Jurek890 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Witajcie! czy jest możliwość skopiowania całego drzewa katalogowego z jednej kategorii do drugiej? Mam sklep gdzie jest bardzo gęsto podizelony na kategorie i wszystkie finalne wyglądają tak samo przykład kategoria 1 / kategoria wewnętrzna 1 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz) kategoria wewnętrzna 2 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz) kategoria wewnętrzna 2 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz) Czy ktoś ma pomysł jak to skopiować? Produkty finalnie wewnątrz będą różne ale drzewo kategorii identyczne w każdym wewnętrzmnym katalogu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jurek890 Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 Ktoś coś? Mam 50 kategorii w których jest około 70 podkategorii i to te same Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Jurek890
Witajcie!
czy jest możliwość skopiowania całego drzewa katalogowego z jednej kategorii do drugiej?
Mam sklep gdzie jest bardzo gęsto podizelony na kategorie i wszystkie finalne wyglądają tak samo
przykład
kategoria 1 /
kategoria wewnętrzna 1 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz)
kategoria wewnętrzna 2 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz)
kategoria wewnętrzna 2 (ta posiada około 50 kategorii wewnątrz)
Czy ktoś ma pomysł jak to skopiować?
Produkty finalnie wewnątrz będą różne ale drzewo kategorii identyczne w każdym wewnętrzmnym katalogu
Pozdrawiam
1 answer to this question
Recommended Posts