Jump to content

Edit History

Martinarv

Martinarv

On 12. 6. 2018 at 11:46, Daniela said:

Ahoj,

Zistil som nejaký problém s novou verziou 2.2.1 BLOCKLAYERED MODULE FREE. Po aktualizácii sa v kategórii rodičov nezobrazia produkty (nastavenie je ÁNO), takže filter v tejto kategórii nefunguje správne. Ak má niekto rovnaký problém, vyriešil som ako nižší.

Potreboval som znovu nainštalovať modul v2.2.0 modulu. Musíte odstrániť v2.2.1 z modulu (BO). S FilleZilla na serveri priečinok zo súboru zip, odstráňte blokovaný priečinok z modulov a potom premenujte priečinok zo súboru zip na blokovaný. Potom choďte do modulov (BO) a nainštalujte. (NEPREDCHÁDZAJTE NA V2.2.1) !!!

Neváhajte a stiahnite si v2.2.0 z tejto témy.

Ospravedlňujeme sa za moju angličtinu, nie je môj prvý jazyk :)

blocklayered-2.2.0.zip 83.05 kB · 48 stiahnutí

Ďakujem veľmi pekne .. pomohlo :)

Thank you very much .. helped :) for prestashop 1.6.1.14

Martinarv

Martinarv

On 12. 6. 2018 at 11:46, Daniela said:

Ahoj,

Zistil som nejaký problém s novou verziou 2.2.1 BLOCKLAYERED MODULE FREE. Po aktualizácii sa v kategórii rodičov nezobrazia produkty (nastavenie je ÁNO), takže filter v tejto kategórii nefunguje správne. Ak má niekto rovnaký problém, vyriešil som ako nižší.

Potreboval som znovu nainštalovať modul v2.2.0 modulu. Musíte odstrániť v2.2.1 z modulu (BO). S FilleZilla na serveri priečinok zo súboru zip, odstráňte blokovaný priečinok z modulov a potom premenujte priečinok zo súboru zip na blokovaný. Potom choďte do modulov (BO) a nainštalujte. (NEPREDCHÁDZAJTE NA V2.2.1) !!!

Neváhajte a stiahnite si v2.2.0 z tejto témy.

Ospravedlňujeme sa za moju angličtinu, nie je môj prvý jazyk :)

blocklayered-2.2.0.zip 83.05 kB · 48 stiahnutí

Ďakujem veľmi pekne .. pomohlo :)

Thank you very much .. helped :)

• Create New...