Barbaros Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Merhabalar herkese.Sitem için Matrice temasını kullanmayı düşünüyorum ama bazı yerlerde değişimler yapmak istiyorum. Kategorinin rengi, yeri yada arkaplanın sağ ve sol kısmına renk ekleme gibi.... Merak ettiğim ve çok açıklayıcı bilgiler bulamadığım konu; acaba elimizdeki bir template'in renklerini yada arkaplanını nasıl değiştirebilirim. Bunun için kullanışlı bir program var mı?(hem kod hem designi gösteren)Yada bu konuda bana yol gösterebilecek birileri var mı? İşin doğrusu balık tutmayı az da olsa öğrenmek istiyorum ki zira hep birilerinden yardım istemek çok zor oluyor.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alimurat Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 bütün şifre themes/seninteman/css/global.css dosyası içindedir.burayı biraz incele ve kurcalarsan işi çözersin.theme editor diye bir modül satılıyor ama 100 küsür dolar civarı.google'dan prestashop theme editor aratırsan bulursun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 tema dosyalarının içindeki TPL dosyalarınıda incele CSS kısmında renklendirme ve pozisyon bilgileri işlemleri gerçekleştiriliyor. TPL dosyalarından tablo yapıları DİV yapıları başlıklar vb eklenip kaldırılabilir.. bu TPL ve CSS dosyalarını Dreamveawer ile açıp incelersen bayağı bir şey anlayacağına eminim Takıldığın yerdede burda yaz HTML bilgiside verebiliriz. Kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbaros Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 cevaplar için teşekkürler. öğrenmeye çalışalım, inş. hallederiz bir nebze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts